dissabte, 28 de maig del 2016

SORTIDES JUNY-JULIOL


Ø   Dia 11 de juny, dissabte
ESTANY DE LANÓS DES DE PORTA (PUYMORENÇ).  Tot el dia
  Sortida: de la Plaça Bisaura a les 6:30
Aproximació amb cotxe: fins a Porta Puymorenç, a una mitja hora de Bourgmadame.
Temps: unes 6 – 7 hores comptant parades.
Cal dur esmorzar, dinar i beguda. Paravents, roba d’abric...
Recorregut: Estació d’esquí de Porta a l’estany de Passet amb cotxe. Llavors seguir a peu cap a l’Estany de Lanós, sota el Carlit i el Coma d’Or i tornar per un altre camí.
Observacions: La ruta no és difícil, i és molt bonica. L’anada al llac no es fa llarga i fa de bon caminar.
Per més informació i confirmar assistència i fer la reserva: 616 52 21 57 (Provi), 650 30 15 46 (Montse)


Ø   Dies 15, 16 i 17 de juliol

MAUBERME   (Vall d’Aran)
Sortida: de la Plaça Bisaura el divendres a les 2:30 o 3 de la tarda, per tal de ser cap a les 8 a SALARDÚ. Però de fet, alguns cotxes hi aniran per lliure més d’hora al matí. Caldrà posar-se en contacte per saber ben bé l’horari de sortida.
Aproximació amb cotxe fins a Salardú, Vall d’Aran. L’endemà caldrà anar a la Cabana dels Calhaus, des de Bagergue, d’on s’anirà amb taxis tot terreny fins uns km més amunt, ja que la pista no és apta per a turismes. Si tothom disposés de tot terrenys, no caldria llogar taxis, però com que no tothom en té, serà millor i més còmode buscar cotxes que ens hi pugin.
Temps: 4:30 – 5 hores des de S. Quirze. I podreu col·laborar amb el conductor del vehicle pel que fa al cost del carburant.
Recorregut: Cabana dels Calhaus – Estany de Montoliu – Pic de Maubèrme.
Observacions: La ruta no és difícil, té dificultat mitja, més que tot en el darrer tram abans de fer cim, i és molt bonica. L’anada al llac no es fa llarga.
Per més informació i confirmar assistència i fer la reserva: 616 52 21 57 (Provi), 650 30 15 46 (Montse)

Nota: L’endemà es pot anar a fer el volt per Viella, o altres municipis de la comarca. O bé anar al Pic de la Pincela, a prop del Maubèrme.

Allotjament: Hem reservat lloc per unes quantes persones ja, a l’hotel Lacreu, de Salardú, que és l’únic del poble on hi cabríem tots en cas de ser 35 o 40, ja que el que ens agrada és estar tots junts.
El preu és de 53 € la mitja pensió per persona i dia (en habitació doble). Si l’habitació és triple, la tercera persona només paga 46 €, i si és un nen en habitació triple, 39 €. Si algú arriba abans de dinar del divendres, pot demanar la pensió completa i valdrà uns 62 €. I el mateix si us voleu quedar a dinar el diumenge.
A cada persona o habitació se li facturarà el que li correspongui.
L’esmorzar i sopar és de BUFET LLIURE.
A més, porteu el banyador, ja que a l’hotel hi ha PISCINA, i en podem fer ús !!!
La web de l’hotel, per si voleu veure les instal·lacions, és www.hoteleslacreu.com
De totes maneres, si algú prefereix anar en algun altre lloc (o de càmping, o alberg...), quan truqui per apuntar-se a l’excursió, que ho digui, i que es reservi el lloc que li convingui pel seu compte.
Aquí us anotem alguna opció més:
Refugi Rosta – tel.973645308
Pensió Montaña – 973644108
Alberg Garona – 973645271

DE TOTES MANERES, HAURÍEU DE CONFIRMAR DE SEGUIDA QUE PUGUEU SI VINDREU, PER TAL QUE RESERVEM EN FERM LA QUANTITAT D’HABITACIONS QUE ENS CALDRAN I, A PODER SER, DIR-NOS SI VOLDREU UNA HABITACIÓ DE 2, 3 o 4, i amb qui la compartireu, per la vostra comoditat i per fer la reserva adient.

EL CES NO ES RESPONSABILITZARÀ DE CAP ACCIDENT QUE PUGUIN PATIR O CAUSAR ELS PARTICIPANTS. CAL ESTAR FEDERAT PER TENIR COBERTS ELS ACCIDENTS. SI NO HO ESTEU DE FORMA ANUAL, US PODREM FER L’ASSEGURANÇA PER UN DIA, COM FEM CADA ANY. DE 6 € PER A SOCIS I DE 8 € PER A NO SOCIS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada