divendres, 30 de juny del 2017

CIRCULAR INFORMATIVA - JULIOL DE 2017-

                                
 
                   Ø   Dies 14 – 15 – 16 de juliol   

ESTANYS DE LA VALL DE RANSOL I PIC DE SERRERA (2.913 m).  (Andorra)

S'acosta l'estiu i és hora d'anar programant l'excursió del juliol del Club Excursionista de Sant Quirze!
Us fem avinent la informació preliminar per tal que, si us interessa, puguem anar fent la reserva.
Aquest any volem anar a Andorra, a Soldeu.
Itinerari: La idea és anar a caminar a partir de Ransol. Pujarem cap al refugi dels Cóms de Jan pel GRP cap a l’Estany Mort i després cap a l’Estany Gran de Ransol. Després pujarem cap a la Collada dels Meners (2.700 m) i tot seguit cap al Pic de Serrera (2.913 m). Recularem cap a la Collada i baixarem cap a l’Estany Gran de Ransol un altre cop i,  resseguint el riu dels Meners per la Vall dels Estanys de Ransol, tornarem cap al pàrquing d’inici. Si en lloc de pujar al cim algú es vol esperar a l’Estany Gran, ho pot fer. Camins ben senyalitzats i transitats.
Ens hostatjarem a l’hotel Naudi de Soldeu, com en una altra ocasió fa uns anys. Mitja pensió amb bufet lliure per esmorzar i sopar. El preu de la mitja pensió en aquest hotel és de 48,50 euros per persona i nit amb vi i aigua inclòs durant el sopar.

Les habitacions són per a dues persones. Alguna pot ser només per a un. Segurament el preu variarà.
Si voleu venir a l’excursió i fer la reserva a en aquest hotel amb tot el grup, digueu-ho el més ràpid possible, ja que de moment hem reservat l’hotel per a nosaltres. Però els  hauríem de dir quants som, abans de mig juny.
Si teniu pensat venir, però preferiu buscar-vos vosaltres mateixos l’allotjament, cap problema, però també comuniqueu-nos-ho per comptar-hi.
Penseu si us cal reservar una o dues nits. O si voleu venir i marxar el mateix dia, tot i que és molt just, ja que hauríem de marxar de l’hotel a les 7:30 o 7:45 com a molt tard.


A més a més:
- L’hora de sortida al matí del dissabte serà a les 7 : 30- 7:45 del matí.
- L’hora de sopar és de 8 a 10 (a les 10 van per tancar el bufet)
- L’esmorzar ens el donaran d’hora, abans de marxar, però cal confirmar-ho.
- Us heu de dur menjar, inclòs dinar, pel dia de la sortida, i roba d’abric i calçat de muntanya adient.

- És obligatori estar federat per participar a l’excursió. Amb la tarja tipus A o B n’hi ha prou.  També la C o la D. O bé estar federat pel dia concret de l’ascensió.
Si no ho esteu, us farem, com sempre, l’assegurança per un dia, que val 6 € per als socis i 8 € per als no socis. PERÒ aquest pagament s'haurà de fer unes 3 setmanes abans de la sortida, és a dir, abans del 21 de juny si és el cas que no esteu federats. És obligatori fer-ho. Ara les normes de la Federació han canviat i ens veiem obligats a fer-ho així.
Podreu fer-ho per transferència al Compte corrent del club (envieu un correu al  mail del Club per demanar-lo), o anant el dijous dia 1 de juny al local social.
Caldrà donar el nom i el núm de DNI en el moment d’inscriure us i fer el pagament.

Accés: De Sant Quirze cap a la Collada de Toses i Bourgmadame – Pas de la Casa – Port d’Envalira (o tunel) i Soldeu.
Podeu trucar-nos  als telèfons habituals de la Provi (616522157) o Montse (650301546), o bé respondre en aquest correu.
Si esteu interessats, no trigueu a avisar, per tal de poder fer la reserva.

D’altra banda ens hem assabentat que hi ha una actuació del Circ du Soleil a Andorra la Vella aquest cap de setmana. Algunes entrades són gratuïtes (drets). Si esteu interessats per aconseguir entrades per veure el Circ de Soleil heu d’anar a: scalada.visitandorra.com, i podreu aconseguir quatre entrades gratis pel divendres dia 14 a la nit, que és el dia que arribem. El dia 15 ja està molt ple, però d’entrades amb seient i no gratuïtes encara n’hi ha.
Penseu, però, que haureu de córrer molt a sopar per tal de poder ser a Andorra la Vella a les 10 per l’actuació, tant el dia abans de la sortida com el dissabte arribant de la muntanya.

Les guies no hi anem. Només hi va algun soci. És una cosa personal que us fem saber.

AU !  A POSAR-NOS EN FORMA PER GAUDIR DE LA MUNTANYA!!!
 EL CES NO ES RESPONSABILITZARÀ DE CAP ACCIDENT QUE PUGUIN PATIR O CAUSAR ELS PARTICIPANTS.
CAL ESTAR FEDERAT PER TENIR COBERTS ELS ACCIDENTS. RECORDEU FER-VOS LES TARGETES FEDERATIVES JA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada